Thirsa de Graaf werkt dit jaar in onze praktijk, we streven ernaar dat iedereen met haar heeft kennisgemaakt in de zwangerschap.
​​Student-verloskundige
Beste allemaal,

Mijn naam is Sophie Soons. Ik ben 21 jaar oud en kom uit Beek, een dorpje in Zuid-Limburg. Ik ben vierdejaars student aan de Academie Verloskunde in Maastricht.

In de periode van 31 augustus t/m 15 november loop ik stage bij verloskundigenpraktijk Materna. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of in het kraambed. Ik vind het belangrijk dat jullie je prettig voelen bij mijn aanwezigheid. Hebben jullie liever niet dat ik er bij ben, geef het dan gerust aan.

Ik heb er zin in om weer aan de slag te gaan in de praktijk en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel!
Foto
​​Stagebegeleiding
Het komt regelmatig voor dat wij een stageplek bieden aan student-verloskundigen van de opleidingen tot verloskundige in Groningen of Maastricht. Een aankondiging hiervan staat altijd in de memohouder op tafel en zal ook via deze website kenbaar gemaakt worden. Heb je er bezwaar tegen dat de betreffende student bij het spreekuur of bij de bevalling aanwezig is, dan kun je dit altijd bij ons melden, dit is geen enkel probleem.
X